Al meer dan 50 jaar dé perfecte interieurafwerking

Grootste keuze in raamdecoratie

De Vlaanderaar is dé specialist in kwaliteitsvolle en betaalbare raamdecoratie op maat. Van gordijnen, binnenzonwering en shutters tot bijpassend tafellinnen en stoffen voor buiten. Alle stijlen en materialen, inclusief gratis kleuradvies. Kom zien en voelen in onze 200 m2 grote showroom.

Vakmanschap uit eigen atelier

Of je nu kiest voor overgordijnen, glasgordijnen, paneelgordijnen of vouwgordijnen… wij maken ze zelf, in eigen atelier. Ambachtelijk en met oog voor precisie, zodat onze raamdecoratie je woning stijlvol omarmt. Ons team waakt continu over de kwaliteit: van opmeting, productie tot plaatsing.

3de generatie aan het roer

Onze naam zegt het zelf: wij zijn van de ‘Vlaanders’, maar al decennia actief in de Kempen. Vandaag staat met Leen Van der Veken en Sandro Vacca de 3de generatie aan het roer. Met passie, toewijding en streven naar innovatie creëren we de mooiste gordijnen, binnenzonwering, shutters en veel meer. 

Ook bij jou in de buurt

Je gordijnen en raamdecoratie bij De Vlaanderaar kopen? Prima plan! Wij werken voor particulieren en bedrijven in regio Dessel, Retie, Arendonk, Kasterlee, Mol, Balen, Geel, Olen, Herentals… kortom de Kempen maar ook ver daarbuiten. We komen graag langs voor een voorstel op maat. Ook altijd welkom in onze winkel in Dessel!