Gordijnen op maat van je woning

Mooie gordijnen zijn de kers op de taart in je interieur. Bij De Vlaanderaar hebben we ze in alle soorten, van zeer budgetvriendelijk tot exclusief. Maar hoe kies je gordijnen? Dan komt het (kleur)advies van onze experts goed van pas. In onze showroom in Dessel tonen we graag de merken en mogelijkheden voor gordijnen, zoals overgordijnen, glasgordijnen, paneelgordijnen, vouwgordijnen en alle zonweringen, met bijpassende ophangsystemen. Of we komen naar je toe met een aantal stalen van gordijnen voor dé perfecte match.
 
Transparant, lichtdicht of verduisterend… de afwerking van jouw gordijnen is maatwerk. Dat doen we in eigen atelier en volgens de afgesproken planning, om ze vervolgens vakkundig te plaatsen.

Laat je hier alvast inspireren.

Ook bij jou in de buurt

Je gordijnen en raamdecoratie bij De Vlaanderaar kopen? Prima plan! Wij werken voor particulieren en bedrijven in regio Dessel, Retie, Arendonk, Kasterlee, Mol, Balen, Geel, Olen, Herentals… kortom de Kempen maar ook ver daarbuiten. We komen graag langs voor een voorstel op maat. Ook altijd welkom in onze winkel in Dessel!