Hou de warmte buiten met zonnescreens

Zonwering dient in de eerste plaats om de zon buiten te houden. Dankzij de kwaliteitsvolle buitenscreens in opbouw van Wilms geniet je in de warme zomermaanden van een aangenaam binnenklimaat. De screens zorgen ervoor dat de zonnestralen worden tegengehouden voor ze binnenvallen. Je geniet binnen dus van een aangename binnentemperatuur. Hierdoor heb je geen nood aan een dure en energieverslindende airconditioning.
 
Een voordeel waar men meestal niet bij stilstaat, is dat je interieur langer meegaat.  Een zonwering blokkeert de schadelijke UV-stralen die verkleuring veroorzaken. Je beschermt dus je interieur. Naast buitenzonwering biedt De Vlaanderaar ook oplossingen voor binnenzonwering.

Ook bij jou in de buurt

Je gordijnen en raamdecoratie bij De Vlaanderaar kopen? Prima plan! Wij werken voor particulieren en bedrijven in regio Dessel, Retie, Arendonk, Kasterlee, Mol, Balen, Geel, Olen, Herentals… kortom de Kempen maar ook ver daarbuiten. We komen graag langs voor een voorstel op maat. Ook altijd welkom in onze winkel in Dessel!